Leg je vragen eens voor aan een coach van Vita Tilburg om te ontdekken hoe je verder kunt komen!

Coaching voor studenten en young professionals

We bieden persoonlijke coaching aan voor studenten en young professionals. Loop je met vragen of thema’s waar je graag eens samen naar wilt kijken? Dan zou coaching wat voor jou kunnen zijn.

Thema’s die in coaching besproken kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

  • Wie ben ik en wat wil ik?
  • Ik loop vast in mijn studie, hoe pak ik het aan?
  • Hoe maak ik goede keuzes?
  • Hoe neem ik ruimte in?
  • Hoe kan ik beter omgaan met stress?
  • Wat moet ik met mijn opvoeding?

Coach voor studenten en young professionals

Anneriet Boonen, verbonden aan Vita Tilburg, is lifecoach. Sinds 2005 begeleidt zij studenten en young professionals. Vanuit haar opleiding en 17 jaar ervaring reikt ze je tools aan om je verder te ontwikkelen en met je uitdagingen om te gaan. Haar aanpak is positief en praktisch. Aan het einde van het traject heb je meer zelfinzicht en weet je wat je eigen strategie is om jezelf te ontwikkelen.

Hoe en waar stel ik mijn vragen?

Gesprekken vinden plaats op een locatie die jij fijn vindt. Er zijn ruimtes beschikbaar in het Kapucijnenklooster aan de Korvelseweg. Het is ook mogelijk om op de campus van hogeschool of universiteit af te spreken. Sommige gesprekken kunnen ook tijdens een wandeling in het Warandebos worden gevoerd.

Vraag je je af of een coachingstraject je verder zou kunnen helpen? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dat gesprek kun je vertellen waar je naar op zoek bent en Anneriet zal je dan kunnen vertellen of een coachingstraject hiervoor geschikt is en hoe dat in zijn werk gaat. Aan het eind van het gesprek kun je dan beslissen of je je wilt aanmelden voor een coachingstraject.

Stuur een mailtje naar Anneriet om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Hoe verder als het klikt?

Als je na het kennismakingsgesprek besluit om een coachingstraject te doen, dan zijn dit de kosten. Wel zo fijn als je weet waar je aan toe bent!

  • Regulier coachingstraject – 6 gesprekken van 1u en 15 minuten.
  • Coachingstraject bij stress en burnout – 10 gesprekken van 1u en 15 minuten.

Als je te weinig energie hebt voor een gesprek van ruim een uur, kunnen we een maatwerkoplossing bedenken met kortere gesprekken.

Prijs per gesprek:

Afgestudeerden
(via je werk)
Afgestudeerden
(als je zelf betaalt)
Studenten
(50% korting)
€80,-€50,-€25,-

We zijn ons ervan bewust dat dit voor jou een investering is. Misschien kun je het zo zien: het is goedkoper dan een vakantie maar je knapt er meer van op 😊. Je kunt de rest van je leven van deze investering genieten.

Uitvinden of coaching iets voor jou is?

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.