Iedere twee weken bieden we ‘Stilte in de stad’ in de kapel van het Kapucijnenklooster aan de Korvelseweg: Een plek om even met open handen te zitten. Open handen om los te laten wat je allemaal bezig houdt, en om in de stilte weer nieuwe rust en inspiratie te ontvangen. Samen doen we verschillende oefeningen: Met stilte, muziek, bijbelmeditatie, en andere (oude) vormen van christelijke spiritualiteit. Van harte welkom! (Allemaal nieuw voor je? Juist leuk als je een keer komt kijken!)

Na afloop is er de mogelijkheid om nog even na te praten en samen wat te drinken.

Doe je mee?

We verzamelen bij de deur van het klooster (volg het bord bij de ingang) en dan gaan we samen naar binnen. Je hoeft je niet aanmelden; zorg dat je er om 19,30u staat.

Praktische informatie

Het Klooster heeft een lange oprijlaan. Je kunt tot het gebouw rijden en je fiets aan het hek op slot zetten. Je kunt het klooster eenvoudig lopend bereiken vanuit het centrum of je neemt bus 8 naar Het Laar Oost (halte: Paterstraat). Als je met de auto komt dan kun je de oprijlaan oprijden en aan het einde naar rechts afslaan richting de parkeerplaats.

Coronamaatregelen: We vragen je om alleen te komen als je geen klachten hebt of een negatieve zelftest.

Neem gerust contact op met Anneriet als je nog vragen hebt.

Verder op de agenda